Om oss

Vi i Bergtagen Mountain Guides er profesjonelle fjellførere, eller under kvalifisering (Nortind). Vi har mange års erfaring med klatring og ski fra Norge, Svalbard, Alpene, Patagonia og Nord-Amerika som vi gjerne deler med deg.

Vår filosofi er å skape flotte naturopplevelser som skaper venner av fri natur. 

 

Bergtagen er opprinnelig et svensk ord som beskriver den følelsen man får i møtet med storslagen natur. Man klarer kanskje ikke sette ord på hva det er, men møtet med fjellene gjør noe med oss. Vi blir ydmyke av å kjenne på hvor små vi er i møte med disse gigantene. Slike opplevelser setter spor, man har blitt bergtatt med andre ord.

Stian Bruvoll er mannen bak Bergtagen. Han er fra Narvik, men har bodd flere år i Lofoten og begynner å bli godt kjent der. Stian er under utdanning for å bli IFMGA Tindevegleder.

Vegard Rye kommer fra Tromsø og er lommekjent i Lyngsalpene. I tillegg har han jobbet flere sesonger i Lofoten. Han jobber som paramedic på siden av guidingen. Vegard er under kvalifisering til å bli IFMGA Tindevegleder.

Håkon Wegge har bodd flere år i Lofoten og er nå bosatt i Narvik. Håkon er under kvalifisering til å bli IFMGA Tindevegleder.

50787753_759411974437867_395580803946591

Stian Bruvoll

  • Instagram

IFMGA Tindevegleder Aspirant

Msc. Hydrogeology

Vegard Rye

Vegard Rye

  • Instagram

IFMGA Tindevegleder Aspirant

Paramedic

Håkon Wegge

  • Instagram

IFMGA Tindevegleder Aspirant

 
Book Now Book Now