vegard1-9819.jpg

Toppturer i Lofoten

Lofoten

Toppturer i det magiske øyriket

​Med sine alpine fjell er Lofoten en lekegrind for skikjørere. Området passer perfekt for alle toppturentusiaster som liker kombinasjonen fjord og fjell. Ta med vennegjengen eller kollegaene for å utforske de flotteste skifjellene i Norge.

 

Man trenger ikke gå mange høydemeter før utsikten tar pusten fra deg. Mye mikroterreng gjør det mulig å finne god snø og fin skikjøring gjennom hele vinteren. Våre guider finner den gode snøen og legger opp til turer tilpasset nivået til gruppen.

Skiguide i Lofoten

Våre guider har den høyeste sertifiseringen i verden (IFMGA) og er lokalkjente i Lofoten. Dette gjør sannsynligheten større for at du får være alene på fjellet og nyte den gode snøen for deg selv. Guidene legger sin stolthet i å vise fram det beste skiterrenget Lofoten kan by på, og har som mål å finne god snø hver eneste dag. 

Praktisk informasjon

Sesong: Januar - Mai

Pris per dag: 1200 NOK per person

Forkunnskaper: Du bør ha erfaring med alpine turski og være i normal fysisk form.


Antall deltakere: Maks 6 per guide.

Lengde: En eller flere dager

Torsknajs-25.jpg

DET MAGISKE ØYRIKET

20190808_065024_edited.jpg

... trygg og alltid nærværende føring gjorde turen til en fenomenal opplevelse!

Birgitte - gjest

INTERNASJONAL SERTIFISERING PÅ GUIDENE

Enhver guide som dere leier via Bergtagen Mountain Guides er internasjonalt sertifisert gjennom IFMGA. Det betyr at du har valgt å bruke den høyeste kompetansen som finnes i verden når du skal på tur. Godt valg!

nortind-logo_edited.png
 
Book Now Book Now