top of page
Lofoten Stian_64.jpg

Klatretur i Lofoten

Bli med på tur med en av våre lokalkjente guider i Lofoten

Har du lyst å prøve fjellklatringen i Lofoten? Eller er du allerede en dreven klatrer som trenger en klatrepartner? Vi viser deg gjerne rundt på de fineste rutene i Lofoten.

Vi kan tilby alt fra lange ryggtraverser til nydelig rissklatring på flotte fjell. Med lokal tilhørighet og mange års fartstid i Lofotfjella kan vi garantere at du får mye igjen fra en dag på tur med oss. Vi er heller ikke kresen med å dele litt av vår kunnskap slik at du på sikt kan lære deg håndverket og komme deg på tur selv.

Lofoten er en verdenskjent destinasjon for fjellklatrere på grunn av sin unike beliggenhet med storhavet rett ut og den høye kvaliteten på klatringen. De senere årene har også Lofoten blitt en meget populær buldredestinasjon. Vi har tilgang på crashpads og bruker gjerne en dag eller to på å vise deg de flotte buldreproblemene rundt omkring på øya.

Hvis du liker å bestige utilgjengelige topper med mystisk karakter og mye historie, så elsker vi å høre om dine drømmer. Om det så er Rulten, Stjerntind, Reka eller andre klassikere, så skal det ikke mye til for å trigge eventyrlysten hos oss.

Praktisk informasjon

Tid:

6-8 timer

Utstyr:

Vi stiller med nødvendig utstyr

Vanskelighetsgrad

Vi har turer for alle nivåer

Antall personer:

Vi tar 1 til 2 personer per guide.

Pris:

1 person: 4500,-

2 personer: 2500,- per person

Aldersgrense:

10 år

Sesong:

Midten av Juni til September

YOUR GUIDE IS CERTIFIED
Alle våre guider er internasjonalt sertifiserte fjellførere - IFMGA Mountain Guides

215-2159118_ifmga-logo_edited.png
bottom of page
Book Now Book Now