20210625_201229.jpg

Guiding Sommer

Fjellføring - våre mest populære turer

Hamarøyskaftet Bergtagen

Mai - September

Hamarøyskaftet

I Hamsuns rike ligger det et landemerke som heter Hamarøyskaftet. En kort, men luftig tur som passer for fjellvante personer. Perfekt oppvarmingstur til Stetind.

Kuglhorn Bergtagen Guides

Juni - September

Kuglhorn

Den flotteste klatreturen i Narvik Kommune. Bli med på en rå naturopplevelse med flinke, sertifiserte guider. Du kommer garantert til å bli bergtatt!

unnamed.jpg

Mai - September

Svolværgeita

Ragende over Svolvær står Svolværgeita, en estetisk pinakkel som bare MÅ oppleves. Klatringen er bratt, men overkommelig for de fleste. Bli med sommerens heftigste tur!

IMG_8123%20(1)_edited.jpg

Juni - September

Stetind

Norges nasjonalfjell og en av de 3 store fjellturene i norsk fjellsport. Har du ikke klatret Stetind ennå, så er det på høy tid. Meld deg på her!

Mai - September

Nordryggen - Vågakallen

Vil du klatre en av de store klassikerne i Lofoten? Prøv Nordryggen på Vågakallen.

Lofotens fineste ryggtravers med utsikt over Vestfjorden.

Mai - September

Vestpillaren 

Lofotens flotteste klatrerute. Passer for deg som har klatret litt før. Vi guider deg opp denne superklassikeren med glede!

Råna-bergtagen.jpg

Juni - September

Råna

Fantastisk fjellklatretur i Lofoten. En eventyrrute for deg som er glad i bratt og luftig klatring. Turen tar omtrent 8 timer og er en real utfordring for de fleste!

Mai - September

Småkallantraversen

Lillebroren til Nordryggen heter Småkallantraversen. Den luftige ryggen gir fantastisk utsikt og er en opplevelse uten sidestykke. 

Mai - September

Eidetind - Klubbruta

Klubbruta er en superklassiker i Efjord som er vell verdt et besøk. En klatretur med klatring i fokus er det som beskriver turen best.

 
Book Now Book Now